Valentin napi romantika, Futurobi segítségével

A Valentin nap a párok ünnepe, és Futurobi szeretne segíteni, hogy a szülők lehetőséget kapjanak egy kettesben töltött romantikus estére, míg gyermeküket vidám és biztonságos környezetben tudhatják.
Február 14-én ezért hosszított nyitvatartással (délután háromtól egészen éjfélig) és 50%-os kedvezménnyel várjuk a gyerekeket!
Sőt továbbra is érvényben van a két óra utáni ingyenes játszóházhasználat, tehát most maximum 900 forintért akár egész délután és este vigyázunk a lurkókra.

De ez még nem minden!

14-e idén csütörtökre esik, másnap munka, iskola, óvoda. Biztos lesznek akik inkább pénteken ünnepelnének, ezért a hosszított nyitvatartás és az 50%-os kedvezmény 15-én pénteken is érvényes Futurobi Játszóházában!
A gyerekek számára a játszóház játékai mellé még külön esti programmal is szolgálunk (békebeli diavetítés, árnyjáték, táncparti) és a vacsorájuk miatt sem kell aggódnotok (ha előre jelzitek, hogy igénylitek +300 Ft-ért hideg vacsorát biztosítunk). Ha valamelyik kicsi esetleg elfáradna, egy csendes pihenőszobát is kialakítunk nekik.
A gyerekek szórakozása tehát garantáltnak tekinthető nálunk, de mi a szülőkre is gondoltunk! :)
A szomszédos Nyilas Fogadóban egy gyertyafényes, romantikus vacsora várja a párokat csütörtökön 30% (pénteken 20%) kedvezménnyel, ha nálunk hagyjátok a gyerekeket!

Asztalok korlátozott számban állnak rendelkezésre, úgyhogy előre foglalás szükséges, legkésőbb 12-e (kedd) estig.Ha felkeltettük érdeklődésedet, vagy kérdésed merül fel szívesen állunk rendelkezésedre az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Tel.: +36-30-367-4614
Email: infofuturobi@gmail.com
Cím:4431 Nyíregyháza-Sóstófürdő, Berenát u. 7. (Bejárat a Szódaház u. felől)