Húsvét

Húsvét

Szeretettel várunk minden érdeklődő családot 2014.04.19-én (szombaton) 10:00-16:00 óráig Futurobi Játszóházába, hogy együtt készüljünk a Húsvét ünnepére.
tojas.png
Programjaink:

  • Az ünnepi hagyományok felelevenítése – tojásfestés különböző technikákkal (márványozás, egyedi motívumok készítése) Készíts saját hímes tojásokat! Húsvéti nyuszik, tyúkanyók, báránykák készítése közösen, hogy legyen mit ajándékozni a locsolkodó legényeknek ( a szükséges anyagokat, eszközöket a játszóház biztosítja) Az elkészült alkotások hazavihetők.
  • Nyuszi simogató – Helyes tapsifülesekkel is találkozhatsz, ha ellátogatsz hozzánk. (az állatok csak a játszóház által biztosított eleséget fogyaszthatják)
  • Családi csapatverseny - zsákban futás, tojásegyensúlyozás, répa-gyorsasági futam és egyéb ügyességi játékok
  • Tojáskereső játék gyerekeknek a játszóház kertjében, rossz idő esetén a játszóházban. A talált meglepetések hazavihetőek.
  • Húsvéti locsolóvers gyakorlása apáknak és fiúknak. Ha még nem találtad meg a hozzád illő locsolóverset, akkor itt az alkalom, hogy versgyűjteményünkből kiválaszd a neked megfelelőt, amivel kedveskedhetsz a lányoknak hétfőn.


Belépő: 1300 Ft/gyermek/alkalom, kísérő szülőknek ingyenes
A rendezvényen való részvételre előzetes jelentkezés nem szükséges.