Állatok világnapja

Sok szeretettel váruk minden kedves érdeklődő családot az Állatok Világnapja alkalmából játszóházunkba, hogy közösen szerezzünk élményeket és emlékezzünk meg e csodálatos élőlényekről.

Október 04. minden évben a minket körülölelő állatvilágra hívja fel a figyelmet. Az Állatok Világnapja egész évre azt üzeni, hogy éljünk harmóniában a természettel.

Ennek jegyében 2014.10.04-én (szombaton) 10:00-15:00 óráig mi is színes programokkal várjuk a hozzánk érkező kedves vendégeket!

AJÁNLOTT PROGRAMJAINK:

Kisállat bemutató és vásár (egzotikus és egyéb házi kedvencek bemutatója: csincsilla, hörcsög, sziámi harcos hal, teknős, stb.) Az állatok a Szarvas utcai Díszállat-kereskedés és Bizományi (4400 Nyíregyháza, Szarvas u. 36.) együttműködésével láthatók.
"Őszi erdőjáró" (felfedező túra családoknak a Sóstói erdőben. Az élővilág megfigyelése és megismerése idegenvezetéssel) A kirándulás 14:00-kor kezdődik a játszóház udvaráról
Alkotó, kézműves foglalkozás – állat figurák készítése fa, papír és egyéb hulladék anyagok, illetve termések felhasználásával
"Állati próbák" teljesítése: lábnyomkövetés, állatok mozgásának és hangjának felismerése – mozgásos és egyéb környezetismereti játékok gyerekeknek (A teljesített feladatok után kulcstartót, Futurobi képregényt vagy jutalom játékidőt kaphatsz ajándékba)
Családi kvíz feladatok: családi vetélkedő a témával kapcsolatban nem csak kicsiknek
Tablókészítés: Hozd el házi kedvenceddel készült fotódat, melyből egy színes, közös válogatást készítünk! A tabló a játszóház díszítéséül szolgál majd, hirdetve az ember és állat örök barátságát
Állatszépségverseny Hozd magaddal kedvenc kisállatodat és mutasd be a kíváncsi közönségnek – Megválasztjuk a legszebb kisállatot!
Ötletek szülőknek: állatokat megformázó ételérdekességek bemutatója (szendvicsek, desszertötletek, reggelire, uzsonnára gyerekeknek egészséges összetevőkből)

Programjainkra a részvételi díj: 600 Ft/gyerek/alkalom (egy kísérő szülő részére ingyenes, további kísérő részére 150 Ft/alkalom)


Ha bármilyen kérdésed merül fel a programmal vagy a játszóházzal kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésedre az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Tel.: +36-30-367-4614 
Email: info@futurobi.hu
Web: www.futurobi.hu
Cím:4431 Nyíregyháza-Sóstófürdő, Berenát u. 7. (Bejárat a Szódaház u. felől)